Day 4

VILKEN DAG!
Många pinsamma händelser i backen, haha! Eftersom vi hade bestämt att den som gjorde bort sig i backarna skulle få bära en töntig mössa dagen efter så ska jag säga att mina tabbar i backen var väldigt när att jag skulle få ha mössa imorgon TILLS Anna Anka 5 minuter innan liftarna typ stänger trillar av ankarliften xd Haha det var så nämligen att vi höll på i liften med att åka åt olika håll tills Anna skulle putta mot mitt håll, då snubblar hon till och trillar av princip mitt i liftbacken.. Hon börjar skrika som en galning att jag ska hoppa av, vilket jag inte kunde för tillfället så när den första avstickren kom så hoppad jag av och försökt åka ner och se var hon blev av. Då var hon försvunnen. Efter några minuter kommer hon ner igen till lift kön där vi stod och väntade, då visar det sig att hon har gått med skidorna genom skogen och sen åkt ner för backen.. haha, vilken otur. Så istället för att jag skulle få mössan så fick hon behålla den en dag till vilket var bra för min skull ;)
Annars har dagen varit bra idag igen, mycket solsken och såklart mycket skidåkning. Det börjar kännas i kroppen nu att man har åkt mycket, men det är iaf förbannat roligt.
Imorgon är det nyårsafton, undrar om man verkligen kommer att orka vara uppe tills tolv slaget..



Snygge bild istället xd

day 3

glömt att uppdatera här nu, illa men sånt är livet!
Lördagen började med en låång bilresa upp till Karlstad, övernattning där.. Mysigt, förrutom alla ungar på hotellet haha (: Efter några utskällningar i korridoren somnade vi till slut vid halv ett tiden..
Upp tidigt som satan och ner i resturangen och käka frukost, ner till bilarna och en 3 timmars lång bilresa igen.. Men riktigt underbart när vi väl var framme! :)
Vi var uppe i sälen vid tolv tiden, hämtade ut våra skidor och åkte några rundor. Igår var det skidåkning för hela slanten, mycket mat och dricka sen somnade vi som två getter! Upp idag vid halv nio tiden, åt frukost och sen drog vi en snabb sväng till stadium outleten, sen tillbaka och ut i backen again.. Vi åkte till lunchen sen blev det McSki i backen, hahah vi kommer att bli feta! Sen drog jag (Pernilla "pillan" Wiberg) och Anna (Ingmar Stenmark) ut och åkte igen :) Nu ligger vi i våra sängar och halv sover, imorgon är det en ny dag! Mycket skidåkning då också! 

<3 


It is not always a bed of roses!

I've gotta take a little time.
A little time to think things over..



breathing without music?

feels like i'm walking on sunshine!
varför är det alltid lättare att uttrycka sina käsnlor med hjälpa av musik?
har funderat en del på senare tid och när man sjunger en text och förstår vad den menar så på något sätt blir man glad av den texten om den är positiv!  

vad har annars hänt?
skolan rullar på som vanligt med mycket läxor och prov nu innan det är lov, jullovet känns verkligen efterlängtat nu. Mindre än en månad tills jag och anna åker till sälen , så himla underbart ska det bli!
Och så har jag min ljumskskada som känns precis som om det aldrig ska gå över, men har funderat på att ringa idrottkliniken och få en tid och kolla upp mina ljumskar ordentligt.. Har gått i 2 månader typ och det är faktiskt lite drygt emellanåt. men, detta är sånt man får leva med! 




<3 


RSS 2.0