börja leva upp till förväntningarna?

Även fast man bara är sexton år så är alla krav så höga på en. Samtidigt som man går i skolan och verkligen försöker att få dem bästa betygen som möjligt så känns det inte riktigt som man lever upp till förväntningarn. Alla har sina egna mål och sina egna amitioner. Ibland kan ens mål och amitioner bli sky höga, vilket leder till faktiskt mest dåliga saker. Men man kan inte heller sätta ner kraven som man har på sig själv. Då blir det fel på andra hållet. Så vad ska man egentligen göra? 

Måndag, vilket innebär en ny dag och nya utmaningar. 
Vaknade i morse klockan halv 9 av att klockan ringde, upp snabbt, äta och göra ve mig. Bussen till skolan gick 9.. Träffade Rebecca på bussen, as usually! hahah. Till skolan och historia som första lektion -.- . Sen har bara dagen rullat på, estetisk verksamhet där jag och johanna vann hela frågetävlingen om dans vilket resulterade i att jag har hela mitt skåp fullt av godis eftersom johanna är nyttig och inte äter godis :p .. Efter skolan drog jag direkt till aktiverum och tränade med hanna. Sjukt jobbigt styrkepass ( host 4 kg hantlar host) haha!
Får bli att plugga lite nu! Så härligt att få känna att man lever!

<3



vissa dagar är bättre än andra

har inte skrivit här på ett tag nu , så vad har då hänt?

varit rätt sjuk på senare tiden men är mycket bättre nu, men känner att jag fortfarande är rädd för att träna även om jag inte ska behöva var det. Men oron finns där hela tiden att det ska hända något.
Annars så har jag rätt mycket att göra i skolan, ser framemot jullovet nu. Det är mycket efterlängtat! Och det börjar dra ihopa sig nu till Sälen, mindre än en månad nu.

Ikväll iaf, så ska jag möta upp hanna nere i stan och sen ska vi hem till henne och kolla på el classico.
Skolan imorgon och sen ska jag träna på kvällen , great!


Vill också tacka TOVE för den fina designen www.topplare.blogg.se !

<3


15/11

idag är en bra dag?
nej, det är faktiskt inte bra alls!

13/11

finns inte mycket mer att säga än; OTUR!
nästan uppeldada tidning och ett borttappat busskort (y) bra elin, grattis!

inte så mycket som har hänt denna veckan förrutom att jag varit magsjuk sen måndags, ingen träning på hela veckan och det suger verkligen!! Men iaf imrogon ska jag försöka mig på ett spinning pass, antagligen kommer jag vara helt dööööd!




tack för att du alltid finns där och ställer upp, det är verkligen guld värt! <3

8/11

långt och meningsfullt inlägg?

grattis till alla pappor här i sverige! haha

RSS 2.0